Advies en Coaching voor ZZP en MKB

De Maan Bedrijfsadvies is er met name voor ZZP’ers en kleine ondernemers. Je kunt ons inschakelen voor één opdracht of als coach.

Adviestrajecten zijn meestal van korte duur met een heel duidelijke vraag. Je wilt bijvoorbeeld weten of je bedrijf levensvatbaar is. Je huurt ons als expert in om hierop een antwoord te krijgen.

Coaching is over het algemeen langduriger. Ondernemen is ingewikkeld en je wilt weten hoe jij je plannen kunt implementeren. Wij zijn dan op de achtergrond aanwezig. Zie ons als ‘je sparringpartner’ om meer te bereiken. 

Onze werkwijze bij coaching

De werkwijze van de Maan Bedrijfsadvies is eenvoudig:

  1. Je vult het contactformulier in voor een kennismakingsgesprek. Je geeft op het formulier in het kort aan waar je hulp bij zoekt.
  2. Je komt bij ons langs voor een GRATIS en VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 2 uur. Wij evalueren jouw situatie, wensen en plannen. Je krijgt dan de eerste tips en adviezen waar je alvast mee aan de slag kunt.
  3. Wanneer jij verder begeleid wilt worden, maken wij een GRATIS voorstel voor een persoonlijk actieplan.
  4. Als het actieplan je aanspreekt, keur je het goed en sluiten wij een samenwerkingsovereenkomst af, gebaseerd op het plan.
  5. Je betaalt ons vooraf voor de eerste 6 begeleidingsuren tegen een tarief van € 80 per uur (€ 480 exclusief 21% btw) of € 50 per uur voor een Skype of telefonisch consult (€ 300 exclusief 21% btw).
  6. Tijdens de eerste bijeenkomst werken wij het actieplan uit tot een gedetailleerd plan met meetbare stappen en een tijdslijn. Nu ga je stapsgewijs het plan implementeren. Je bouwt aan een solide basis, zodanig dat jouw bedrijf niet snel omvalt.
  • De samenwerkingsovereenkomst eindigt als het actieplan is uitgevoerd, maar kan eerder door jou worden opgezegd; je krijgt dan de niet opgenomen uren terugbetaald.
  • Na de eerste 6 uur kun je opteren voor opnieuw 6 begeleidingsuren of losse consulten. De losse consulten worden eens per 2 weken gefactureerd. Eventuele reiskosten worden apart berekend.
  • De kosten zijn voor jou opvoerbaar als aanloopkosten (voor starters) of als bedrijfskosten (bestaande ondernemers).
  • Wij hebben een netwerk van specialisten waarnaar wij, indien nodig, je kunnen doorverwijzen.

Bel of vul het contactformulier in voor een GRATIS en VRIJBLIJVEND gesprek. Wij verkennen dan samen mogelijke oplossingen.